Haluamme olla asiakkaidemme luottokumppani mitä tulee rakentamiseen ja sen prosesseihin. Ammattitaitoinen
henkilökuntamme on alan parhaita ammattilaisia ja toimimme intohimosta rakentamiseen.

Tarjoamme laaja-alaisesti rakennus- ja saneerauspalvelut yrityksille sekä julkiselle sektorille, oli kyse sitten korjaus-, muutos- tai uudisrakentamisesta. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa luomme hyvin suunnitellun ja toteutetun projektin jonka lopputuloksena onnistumme parantamaan kiinteistöjen viihtyvyyttä, asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja yhteiskunnallista vastuullisuutta.

Laatu lähtee ammattitaitoisesta työnjohdosta sekä motivoituneista työntekijöistä. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti ja kehitämme prosessejamme jotta työmme on ensiluokkaista ja virheetöntä.

Erikoisosaamistamme on korjausrakentaminen sekä energiasaneeraus, olemme erikoistuneet luomaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia energiansäästömalleja parhaan energiatehokkuuden saavuttamiseksi samalla keskittyen ympäristöystävällisempään energian tuotantoon.

RenovationMockup_02
hard_hat_02

Meille tärkeitä tekijöitä ovat

Aikataulu

Yhdessä asiakkaan ja muiden projektiin kuuluvien kumppaneiden kanssa suunniteltu ja aikataulutettu projekti on perusta luotettavalle aikataululle. Ajantasaiseen projektiseurantaan perustuva tekeminen on meille arkipäivää.

Laatu

Laatu lähtee ammattitaitoisesta työnjohdosta sekä motivoituneista työntekijöistä. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti ja kehitämme prosessejamme jotta työmme on ensiluokkaista ja virheetöntä. Materiaalivalinnat on tärkeä osa laadukasta lopputulosta, tässä olemme asiantuntijoita ja yhdessä asiakkaan kanssa onnistumme saamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen myös materiaaleissa.

Luotettavuus

Haluamme olla asiakkaidemme luottokumppani mitä tulee rakentamiseen ja sen prosesseihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on alan parhaita ammattilaisia ja toimimme intohimosta rakentamiseen. Ollaksemme asiakkaidemme luottokumppani, ymmärrämme että se mitä sovitaan, pidetään ja yhdessä tekemällä päästään parhaaseen lopputulokseen.

Ympäristöystävällisyys

Kannamme vastuun huomisesta ja ymmärrämme rakentamisen vastuut ympäristön näkökulmasta. Otamme energianhallinnan vakavasti ja tuomme tämän esille asiakkaillemme tarjoten vaihtoehtoja millä voimme suoraan vaikuttaa energian kulutukseen sekä vastuulliseen energian käyttöön. Uudisrakentamisessa sekä saneerauskohteissa voimme myös materiaalivalinnoilla vaikuttaa ympäristön hyvinvointiin. 

Helsingfors
kamppi_logo
HarmonaPartners
Logo_assemblin
Logo_laatta-piste_2

2021 © Tärkeät Tekijät Oy – Kaikki oikeudet pidätetään.

Website By Make For™

Back to top Arrow