Uudisrakentaminen

Me luomme energiatehokasta ja ilmastoystävällisempää ympäristöä asumiseen ja työskentelyyn. 

Toimimme kokonaisvaltaisena kumppanina uudisrakentamisessa, palveluihimme uudisrakentamisessa kuuluvat asunto-, toimitila-, julkinen- sekä teollisuusrakentaminen. Asiakkainamme uudisrakentamisessa on kiinteistöjen yksityiset omistajat, yritykset, kunnat ja kaupungit, kiinteistösijoitusyhtiöt sekä suunnittelu- ja arkkitehtitoimistot. 

Tiiviissä yhteistyössä kiinteistön omistajan ja suunnittelijan kanssa luomme tehokkaan ja luotettavan rakentamisen prosessin jossa huomioituna energiatehokkuus, asumisviihtyvyys, laatu, ja ympäristöystävällisyys. 

Kaikessa rakentamisessa haluamme ottaa ympäristön ja energiatehokkuuden huomioon ja nykyaikaisilla ratkaisuilla voidaankin rakentaa uutta ympäristöystävällisemmin sekä ennen kaikkea ylläpitää kiinteistöä energiatehokkaasti ilmastoa vähemmän rasittaen. Tässä me olemme vahvimmillaan.

Uudisrakentamisessa tärkeitä tekijöitä ovat

schedule

Aikataulu

Quality

Laatu

Energy

Energiatehokkuus

office_2

Rakennamme parempaa huomista

Hyvin hallinnoidulla projektilla saamme vietyä projektit eteenpäin aikataulussaan ja lopputuloksena kiinteistön arvonnousu, laadukas lopputulos sekä energiatehokas kiinteistö, jossa ympäristö ja ihmisten hyvinvointi huomioituna. Eli rakennamme parempaa huomista.

Palvelumme

ToimitilarakentaminenProject type

UudisrakentaminenProject type

KorjausrakentaminenProject type

SisäilmasaneerausProject type

KiinteistökehitysProject type

EnergiasaneerausProject type

2021 © Tärkeät Tekijät Oy – Kaikki oikeudet pidätetään.

Website By Make For™

Back to top Arrow