Korjausrakentaminen

Aina ei tarvitse rakentaa uutta. Vanhan kiinteistön epäkohtien korjaaminen/päivittäminen on usein järkevää ja ilmastoystävällisempää kuin uuden rakentaminen.

Asiakkainamme korjausrakentamisessa usein ovat kunnat ja kaupungit, asunto-osakeyhtiöt, isännöintiyhtiöt, suunnittelutoimistot. Oli kyse sitten asuin- tai toimistokiinteistöistä, korjausrakentamiseen vanhoissa kiinteistöissä kuuluu usein rakenteiden korjaamista sekä päivittämistä, julkisivujen saneerausta, talotekniikan kunnossapitoa / päivittämistä sekä putkiston uusimista. Tarjoamme korjausrakentamiseen kokonaisvaltaisen paketin aina suunnittelusta toteutukseen. 

Avainsanat korjausrakentamisessa on laatu, aikataulu ja energiatehokkuus. Nämä huomioon ottaen saadaan lopputuloksena kiinteistö joka kestää seuraavat vuosikymmenet nykyaikaisilla mukavuuksilla energiaa ja ympäristöä säästäen.

Korjausrakentamisessa tärkeitä tekijöitä ovat

schedule

Aikataulu

Quality

Laatu

Energy

Energiatehokkuus

CityPosterDevelopmentPosterBanner03

Rakennamme parempaa huomista

Hyvin hallinnoidulla projektilla saamme vietyä projektit eteenpäin aikataulussaan ja lopputuloksena kiinteistön arvonnousu, laadukas lopputulos sekä energiatehokas kiinteistö, jossa ympäristö ja ihmisten hyvinvointi huomioituna. Eli rakennamme parempaa huomista.

Palvelumme

ToimitilarakentaminenProject type

UudisrakentaminenProject type

KorjausrakentaminenProject type

SisäilmasaneerausProject type

KiinteistökehitysProject type

EnergiasaneerausProject type

2021 © Tärkeät Tekijät Oy – Kaikki oikeudet pidätetään.

Website By Make For™

Back to top Arrow